• Zárcsere Mester    Elromlott az ajtózár?
    Költözik? Elavult a zár?
    Zárcsere segít a problémán!    Hívjon és megoldjuk!

Ingyen kiszállás Budapesten!

Zárcsere. Mit kell tennem ha nálam is erre van szükség?zárjavítás Bármennyire is vigyázunk ajtóinkra, nem csapkodjuk, nem erőltetjük benne a kulcsot, egy idő után az elhasználódás jelei mindenen, így az ajtózárunkon is meglátszanak. Mindenképpen oda kell figyelnünk az apró jelekre, mert egy idő után használhatatlanná válik az ajtónk, majd kint, vagy éppenséggel bent ragadhatunk.

zárszerviz Ha akad a kilincs, vagy már szinte csak becsapással tudjuk becsukódásra kényszeríteni az ajtónkat, ebben az esetben már mindenféleképpen zárcserére lesz szükségünk. Lehet, hogy elsőre egyáltalán nem látszik bonyolultnak, ezért úgy gondoljuk, hogy magunk esünk neki a munkának. Először azonban mindenképpen olyan zárnál tegyünk próbát, ahol nem őrzünk különösebben értékeket, például egy sufniban, vagy az emlékkönyv lakatján. A fontosabb helyiségek zárcseréjét mindenféleképpen érdemes szakemberre bízni, hiszen otthonunk és szeretteink védelméről van szó.

Az interneten és az újságokban egymást érik a hirdetések különfélébbnél különfélébb ezermesterekről, de a fontosabb dolgokat szakemberre érdemes bízni, ilyenek a zárszerelés, zárszerviz és a zárcsere.
Teljes zárcsere? De miért?


A modern gyártású zárak igen bonyolult szerkezetek és sokszor még a zárat cserélő szakembernek is alaposan bele kell gondolnia abba, hogy a meghibásodott elemeket miként cseréli ki. Ilyenkor jogosan merül fel bennünk a kérdés, hogy miért kell az egész zárat kicserélni, ha csak egy javítható elem hibásodott meg. A válasz erre az, hogy mivel a legkisebb javítgatás is jelentősen meg tudja változtatni az adott zár szerkezetét, így többségében érdemesebb a zárcserét kieszközölni, így biztosak lehetünk benne, hogy a szakember nem hibázott a szerelés közben.Zárcsere: A drága zár nem minden


Tévhitben ringatjuk magunkat ha azt hisszük, hogy megveszünk egy méregdrága, legjobb minősítéssel ellátott zárat és azzal le is van tudva az egész, már védve is vagyunk a betörők ellen. Legalsóbb hangon is olyan fontossággal bír az, hogy ki végzi a zárcserét, mit maga a zár minősége. Hiszen egy rosszul elvégzett zárcsere kevésbé nyújt biztonságot, mint egy jól felszerelt gyenge lakat.

Ezzel nem arra ösztönzöm Önöket, hogy mindenből a legdrágábbat és a munkaerőből is a legborsosabb áron dolgozókat alkalmazzák. Spóroljunk ott ahol csak lehetséges, de a zárcserénél érdemes utánanézni a szakembereknek, hogy ha nem is a legolcsóbbat, de a legmegbízhatóbbat válasszuk a zárunk cseréjéhez, így közvetve otthonunk védelméhez is.