Lakatos, zárlakatos igény szerint.

Nem tudja kinyitni a lakásajtót? Esetleg pont bezárni nem tudja? Zárat szeretne cseréltetni, javítatni? Hívja lakatos mestereink és megoldjuk! Budapesten a kiszállási díj ingyenes amennyiben a munka elvégzésre kerül. Ellenkező esetben ha ön lemondja a megrendelést úgy 5000Ft+áfa kiszállássi díjat számolunk fel.

Non- Stop Lakatos Budapesten

Nem nyílik a lakásajtó? Nem tudja bezárni? Zárat szeretne cseréltetni? Hevederzár érdekli? Betörtek? Ajtómegerősítést szeretne? Hívja bizalommal lakatos mestereinket, Budapesten Rövid Időn belül megoldják.

Lakatos Gyors Szolgálat

Lakatos mestereinknek mindenre van egy jó megoldásuk! Hívja őket bizalommal akár éjjel akár nappal. Budapesten és Pest megye területén megoldjuk a záras problémáit gyorsan és szakszerűen, melyre 1 év garanciát is vállalunk.

Lakatos non-stop Budapesten. Zárlakatos 0-24h

Lakáson belül maradt, esetleg elveszett a kulcsa vagy kizárta magát? Gyorsszolgálati jelleggel vállaljuk ingatlanának zárnyitását zárcseréjét, zárjavítását.

24 órás ügyeletben várjuk telefonhívását az év 365 napján. Akad, szorul, nem, vagy csak nehezen zárható az ajtó? Akár gyorsszolgálati jelleggel, akár előre egyeztetett időpontban vállaljuk ajtózárak javítását, cseréjét, nyitását, szervizelését.

Zárlakatos szolgálatunk önért van!

Nem nyílik az ajtó, beragadt a zár, beletört a kulcs, elveszett a kulcsa? Hívja zárlakatosainkat azonnal. A hibák 99%-át a helyszínen javítjuk. Telefonunk éjjel-nappal be van kapcsolva, bármikor hívhat és azonnal megyünk. A zár mindig rosszkor romlik el. Budapesten a legtöbb helyszínre 60 percen belül megérkezünk és elhárítjuk a hibát. Zárnyitás, zárjavítás, zárcsere Gyorsan, precízen Budapesten és Pesten.

Non-Stop lakatos 0-24H

Betörés utáni helyreállítást, vagy roncsolásmentes ajtónyitást kínálunk szolgáltatásaink között. Tegye biztonságosabbá ajtaját, védje értékeit, nehezítse, akadályozza meg az illetéktelenek bejutását. Mi megmutatjuk hogyan teheti ezt. Hívjon most! Amennyiben az lehetséges a helyszínen javítjuk az elromlott zárat. Ha a javítás nem megoldható, cseréljük a hibás alkatrészeket. Nem csak elromlott zárhoz, de hevederzárhoz, vagy komplett zárrendszerekhez is hívhat minket. Betörés utáni helyreállítás esetén is tudunk segíteni. Zárhatóvá, használhatóvá tesszük a betörés során megrongálódott zárat és gondoskodunk róla, hogy a betörés többé ezen a ponton ne történhessen meg.

24 órás lakatos gyorsszolgálatunk az év minden napján várja az Ön hívását. Zárlakatos Éjjel-Nappal!