Hevederzár Specialista - Minőségi Hevederzárak Szerelése

Minőségi, biztonsági hevederzárak több típusban.
Szeretné lakásajtaját biztonságosra rakatni úgy, hogy azon ne tudjanak a nem kívánatos személyek bejutni? Akkor hívja hevederzár specialistáinkat, akik igény szerint felszerelik önnek az ön igényeinek megfelelő hevederzár típust. Kérhető kereszt, függőleges, fél hevederzár. Alap színekben barna és fehér színben vannak.

Hevederzár betét csere

Amikor hevederzár csere, " betét csere " beszélünk, akkor nem arra kell gondolni, hogy a teljes hevederzárat le kell cserélni, általában elég ha csak a hevederzár belső zárbetét részét cseréltetjük ki. Fontos kihangsúlyozni, hogy minden esetben ha cseréről van szó, feltétlenül Mabisz minőségi zár belsőt tetessünk be ami legalább fúrás ellen védett legyen.

Hevederzár nyitás

Van amikor a hevederzár belső része megadja magát és hiába van kulcs a zárhoz az még sem nyitja, ilyenkor hevederzár nyitás szükség. Ebben az esetben nem beszélhetünk finom nyitás, hengerzár törés stb. módszerekről. Ilyenkor a hevederzár belső zárbetét részét kell kifúrni vagy kimarni és csak úgy lehet a zárat kinyitni. A zár nyitása után mestereink a zárbetét részét a helyszínen azonnal pótolni tudják.

Hevederzár árak

Árakról nagyon nehéz így beszélni míg nem tudjuk mik az igények illetve milyen ajtóra kell felszerelni a hevederzárat.
Átlagosan a hevederzárak felszerelve 28000Ft - 46000Ft
Hevederzárak nyitása átlag árban 15000Ft - 20000Ft
Hevederzár javítási árak: 15000Ft-tól
(az árak az áfát nem feltétlenül tartalmazzák!)
Hevederzár igényekben szívesen állunk rendelkezésére akár hétvégén is.

Hevederzár kérdésekkel Hívja kollégáinkat még ma!