• Ajtózár nyitás 0-24h



    Nem tud bejutni lakásába?
    Elveszett a kulcs?
    Csak forog a kulcs, de az ajtó nem nyílik?



    Hívjon és megoldjuk!

Ingyen kiszállás Budapesten!

Ajtózár nyitása 024h

Non-Stop Ingyen Kiszállással.

Képzelje el, milyen kellemetlen ha éjjel hazaérve azt tapasztalja, hogy nincs meg a kulcs, elveszett vagy ellopták a kulcsot. Ilyen esetben hívja bizalommal ügyeletes számunkat. Profi szakembereink roncsolás mentesen nyitják ki a legtöbb zártípust. Minden féle ajtónyitását vállaljunk a nap 24 órájában. Hétvégén és Ünnepnapokon is!

Ajtózár Nyitása Non-Stop

Gyors megoldás záras problémákra.

Szakembereink minden fajta zártípust ki tudnak nyitni. Rendelkeznek megfelelő szerszámokkal, melynek köszönhetően roncsolás mentesen nyitják ki az ajtót. Hívja bizalommal NON STOP Ügyeletünket az év minden napján Ünnepnap és Munkaszüneti napokon is. Zárnyitó szolgálatunk várja hívását!

Gyors Zárnyitás

Roncsolás mentes munkavégzés, azonnal

Ha valami okból kifolyólag nem tud bemenni lakásába vagy ép kijönni nem tud, keresse zárnyitó mestereinket akik a főváros területén non-stop elérhetőek. Gyors szolgálatunknak köszönhetően Budapesten a helyszínre érkezés 30 perc- 60 percen belül történik.

 

Zárnyitás Budapesten és környékén. Ajtózár nyitás Gyorsszolgálat 24h.

Tönkre ment a zár? Nem nyílik az ajtó? Zárat szeretne cseréltetni, javítatni?
Önnek zárszakértő csapatunkra van szüksége! Hívjon és segítünk!



zárjavítás Szinte nincs olyan ember, akivel ne történt volna meg az a kellemetlen eset, hogy beletört a kulcs a zárba, mely a bejárati ajtó esetében különösen bosszantó. Ez a szituáció bárkivel megeshet, hiszen elég egy kicsit erősebben megrántani a kulcsot és az máris beletörik a zárba. A bosszantó az egészben, hogy csak egy apróságról van szó, mégis képes megbénítani az életünket. Hiszen nincs annál kellemetlenebb helyzet, amikor megtörténik ez, mi pedig munkába sietnénk, de több órát kell még vesztegelnünk tehetetlenül, miközben a család többi tagja sem fog tudni kijönni, vagy éppen bejutni a lakásba emiatt. Mi a teendő ilyenkor? Tárcsázza zárnyitó mestereink telefonszámát és ők a lehető legrövidebb időn belül a helyszínre érkeznek és azonnal megoldják a kellemetlen problémát. Ajtónyitás, zárnyitás gyorsan, non-stop (0-24 óráig), hétköznap, hétvégén és akár ünnepnapokon, sérülés- és rongálódás mentesen! Tapasztalt szakemberekkel, speciális ajtónyitó és zárnyitó szerszámokkal, gyorsan, megbízhatóan és körültekintően orvosoljuk problémáját!



Ajtózár nyitó szolgálatunk önért van!


zárszerviz Ajtónyitásban, biztonsági ajtók nyitásában, zárnyitásban, zárcserében profik vagyunk! Lakatos szaktudással és mindenféle ajtó és zárnyitási tapasztalattal rendelkező kollégáink gyorsan és ügyesen nyitják fel az Ön számára nyithatatlan ajtót, zárat. Ne késlekedjen, ne várjon, míg valaki Ön helyett használatba veszi az elveszett kulcsot, tárcsázza non-stop hívható telefonszámunkat! Fontos, hogy a lehető leggyorsabban cselekedjünk, ezért értékeink védelme érdekében a zárnyitás követően azonnal zárat kell cseréltetni.




Ajtózár nyitása 60 percen belül


Meghibásodott a zár, elveszett a kulcs, esetleg becsapódott ajtó és a kulcs bent maradt? Ezekkel a problémákkal számtalan esetben találkoztunk már munkánk során és minden esetben sikerült megfelelő módszert találni a zár kinyitásához. Nem találkoztunk még munkánk során olyan zárral ami olyan védelemmel lett volna ellátva, amivel nem birkóztunk volna meg. A fúrás és törésvédett zárbetéteket is minden esetben ki szoktuk nyitni az ajtó roncsolódása nélkül! A becsapódott ajtókat az esetek 99%-ban úgy nyitjuk ki, hogy még a zárbetét sem sérül. Így megmarad a régi zár és használható marad a régi kulcs is.



24 órás Zárnyitó gyorsszolgálatunk az év minden napján várja az Ön hívását. Ajtózár nyitás Éjjel-Nappal!